Igazi, cserkészies kihívásban és felejthetetlen élményben, kellemes időben lehetett része a verseny résztvevőinek. Sajnos a 412-eseken kívül nem sokan voltunk, így bizony előfordult, hogy önmagunkkal versenyeztünk – ami ugye mégsem ugyanaz.

Érdekes lehet a 412-esek összetétele:

12 (!) Zöldborsó és 1 Százszorszép alkotott 5 csapatot (helyezések: 1, 1, 2, 3, 4)

4 Keleti Sün 2 csapatot (helyezések: 1, 2)

A Hiúzoktól Balla Huba egyedül is vállalta a küzdelmet, és derekasan helyt állt (futott). Egy nagyon profi és gyors csapat mögött lett második.

Benyhe Pali és Veréb Dani már régi motorosok a műfajban, az igen erős E kategóriában indultak, ahol Danit ügyessége és fürgesége egy bronzéremmel jutalmazta.

A Senioroknál rekord létszámmal álltunk rajthoz – és mind célba is értünk az alábbi sorrendben: Mészáros-Komáromy Gergő, Varga Ákos, Varga Laci, Marosi Józsi. Józsi öt éve még a “Felnőtt kezdő” kategóriában indult, az idei csak második versenye volt. Nem csak remek eredményt, hanem a Kalazanti 7 próba tájfutás részének teljesítését is magáénak tudhatja.

Az őrstagjaik nevében is különösen köszönöm Ágotának és Palinak a hatékony meghirdetést és lelkesítést.

Köszönöm továbbá Balázs Petinek, Janák Dávidnak és Balla Hubának a felkészítésben nyújtott segítségüket, Daninak a 412-esek felvezetését.

Jó munkát!

Laci

Share →

Vélemény, hozzászólás?