2016 / 4

Itt az idei év utolsó Krónikája, melyből megtudhatjátok, milyen új lakók érkeztek a dzsungelbe, hol találkoznak egymással pumák és farkasok, olvashattok kortárs cserkészverseket és reméljük megjön a kedvetek egy kis színházhoz is…


2016 / 3

Októberi számunkban a visszatekintésé a főszerep. Olvashattok mind a kiscserkész táborról mind a KNT-ről, benne altáborunk csatakiáltásával, valamint színes beszámolókat őrsi programokról. Ezek mellett új cserkészévünk első számában természetesen az év témája, a környezettudatosság is beharangozásra kerül.


2016 / 2

Egészség évünk végére egy változatos Krónika készült, melyben olvashattok csapattagjaink eredményes helytállásáról az Ultrabalatonon, őrsi és raji programokról, és a hagyományos Mindszenty túráról is. De jót fogtok szórakozni is, ha megoldjátok az omipiai kvízt, majd egy nagy hahota keretében rápillantotok a viccekre. Aki pedig jön a táborba ne hagyja ki a viking érdekességeket sem!


2016 / 1

Márciusi számunkban túrabeszámolóval, némi KNT-ra hangoló érdekességgel, Kalazanti Szt. József látogatásáról szóló beszámolóval és mindenkit próbára tevő kvízzel találkozhattok, és természetesen az egészséges cserkészfarsangról is hallhattok!