2017 / 4
Csapatunk újságjának karácsonyi számával is kívánunk boldog ünnepeket!
A mostani lapban egy túrabeszámoló mellett két bemutatkozó cikket is olvashattok! A Betlehemi lángról szóló írás az ünnephez, színház ajánló és kiállítás beszámoló pedig a művészetek évéhez kapcsolódik.

2017 / 3
Októberi számunk vezércikke – melyben éves célunk is beharangozásra kerül – új csapatparancsnokunk tollából származik. Azután nyári, tábori eseményeket idézünk fel a kicsik és nagyok szemszögéből is, számos őrs közreműködésével. Az ősz elejéről két portyáról olvashattok, hogy aztán az éves cél humoros oldalába is belekóstolhassatok. Jó olvasgatást!

2017 / 2
Jubileumi számunkban a Krónika évfordulóiról emlékezünk, és az alapító szerkesztő segítségével idézzük fel a kezdeteket, valamint a mai újságig vezető utat.
Ezek után minden korosztályról olvashattok, portyákról, próbázásról a farkaskölyköktől a kiscserkészeken át a cserkészrajokig, valamint egy beszámolót csapatunk Ultrabalatonos eredményeiről és a tavaszi Cserkésznapról.

2017 / 1

Nemzeti ünnepünkön megjelenő számunkban egy új őrs megismerése után egészen tavaly nyárig tekintünk vissza, hiszen a KNT néhány krónikáját olvashatjuk. A további olvasnivalók között őszi vándor portya, környezettudatos farsang és sítábori ízelítő keresendő.